joi, 11 februarie 2016

despre emigrantii, in special despre refugiatii care invadeaza Europa



pe scurt Europa a devenit neguvernabila iar violentele nu mai pot fi tinute sub control de catre politiile statelor UE in special Germania,Franta,Belgia,Suedia,Olanda,Spania,si inca cateva .
asa zisul spatiu Schengen nu e decat o imensa poarta de intrare pentru emigranti si un imens spatiu de joaca sa i spunem asa pentru teroristii isil sau stat islamic cum i se mai spune,practic acestia au la dispozitie o zona imensa a Europei unde pot zburda in voie chiar daca unele tari au suspendat spatiul.

numarul imens de violuri,agresiuni,crime si rapiri ar trebui s dea de gandit restului de tari care nu sunt in spatiu Schengen care la ora actuala reprezinta o tinta pentru emigranti datorita libertatii excesive de miscare oferite si slabelor masuri de aparare a populatiei de catre politia din spatiul acesta.

culmea e ca in loc sa refue orice intrare in spatiu Schengen liderii romani se lupta sa intre in el desi vad foarte bine ca majoritatea statelor UE construiesc garduri,maresc gradul de alerta al politiei,impanzesc orasele de formatiuni politienesti si in unele cazuri chiar militare.

ai nostrii dau dovada de un act de superficialitate in gandire ca si cum ochii le ar fi inchisi ori ei cred ca poporul roman ar tolera aceasta migratie,ei uita ca deja vaslesc pe ape tulburi din 89 incoace cand totu s-a distrus si o mare parte a populatiei ramase in tara privesc cu nostalgie inapoi chiar si tineretul care afla din gura bunicilor ca odata in Romania aveai loc de munca asigurat,locuinta data de stat gratis si alte facilitati la care in ziua de azi nici macar nu mai pot visa.

s-ar putea ca aceste migratii fortate sa puna capac rabdarii asta in cazul in care vreun guvern se hotaraste sa aduca in tara la presiunea statelor membre UE migranti din Africa sau Asia,trebuie sa observam cu atentie ca emigrantii provin din mai multe state nu numai din Siria.

eu unul in situatia data din uniune nu vad decat o solutie: infiintarea de lagare pentru emigranti,lagare in care sa se incerce convietuirea celor veniti si trierea lor in functie de necesitatile fiecarui stat caci DA trebuiesc pusi la munca,popoarele Europei nu pot fi obligate sa i tina in carca pe mancare si cazare gratis a infinit, va trebui impusa o perioada de acomodare eventual chiar scolarizare in sensul invatarii limbii tarii in care se afla dar si o instruire spirituala in care acestia sa invete obiceiurile locale si sa admita ca trebuie sa respecte comunitatea locala si dreptul la viata stipulat in constitutiile europene.

personal numarul de migranti intalnit in viata mea a fost destul de redus dar poate si datorita numarului redus al acestora a putut fi asimilat mai usor de poporul roman,sa ne aducem aminte de exemplu despre un doctor negru de culoare care a profesat in Curtea de Arges,pot spune ca acesta era respectat in localitate poate si datorita faptului ca era casatorit cu o argeseanca,sa zicem ca a fost o pata de culoare,ceva exotic in micul nostru orasel. Nu la fel va fi in cazul in care 100 de negri ar fi fost debarcati odata in zona noastra si in plus ar mai fi facut si rele,

putini poate cunosc aventurile elevilor sau studentilor libieni in Curtea de Arges si in alte orase din tara,Securitatea a avut grija sa nu se afle prea multe insa tot a respirat ceva si au fost chiar incidente,eu personal am vazut autobuzul care i transporta de la liceu la caminul lor cu geamurile facute zob,atat de mare a fost ura cand a rabufnit sin sufletul romanilor care au avut fete violate de acestia.

poate presa ar trebui sa caute prin arhive si sa publice date despre ce s a intamplat inainte de 89 datorita prea multei libertati oferite strainilor,istoria se poate repeta daca nu ave grija.

nu pot sa nu observ ca multi dintre emigranti sunt foarte dotati cu diferite obiecte de lux si unii chiar au bani cu care pot trai regeste dar nimeni nu inventariaza banii acestora si nu sunt controlati in schimb li se fera conditii de viata mai mult decat decente pe care unii romani nu le au si nu le vor avea nici in tot restul vietii desi au muncit si nu au nici o datorie catre statul roman.

STATUL ROMAN trebuie sa nu mai faca discriminare si sa ofere aceleasi conditii de viata si ajutor si populatiei native nu numai musafirilor nepoftiti caci trebuie sa recunoastem ca nu sunt doriti de nimeni in tara oricat se lupta organizatiile sponsorizate de afara sa credem contrariul.

revin la gazduirea lor,cei ce vor sa ni i bage pe gat sa se gandeasca bine la ce fac fiindca s-ar putea ca noi sa nu i iertam niciodata si asa cum ne am adunat de atatea ori si ne am unit fortele la lupta o putem face si cand va trebui,sangele stramosilor curge prin venele noastre si disperarea s-ar putea sa ne faca sa i pedepsim foarte aspru pentru toate cate s-au adunat in inimile noastre.

SA DEA DUMNEZEU MINTE CELOR CE NU AU CA ALTFEL NE VOM UNI IN FORTA,

FORTA ROMANA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu