vineri, 4 noiembrie 2016

TRANSPORTUL LOCAL = MAFIA POLITICA,VREM CURSE LOCALE CARE SA TRAVERSEZE ORASELE DE LA UN CAP LA ALTUL


TRANSPORTUL LOCAL = MAFIA POLITICA,VREM CURSE LOCALE CARE SA TRAVERSEZE ORASELE DE LA UN CAP LA ALTUL

ne uitam in toate orasele si obervam ca ceea ce au construit comunistii bun pentru popor a devenit instant dezastru pentru capitalisti.

ofer ca exemplu CURTEA DE ARGES,pe vremuri oraselul era traversat de la un cap la altul de AUTOBUZE iar acum brusc traseele se termina unde nu trebuie,practic un traseu pe care inainte il faceai cu un autobuz acum il faci cu 2 masini fiind obligat sa platesti de doua ori pentur a umple pusculita aducatoare de profit a patronilor mafioti implicati adanc in politica.

nu mai vorbesc ca obligatoriu maxi taxi fac oprire in zona DR.OETQER unde pasagerii sunt numarati ca pe niste oi,oprire care bineinteles ca nu este stipulata in vreun contract de licenta.

CEREM DECI CA TOATE CURSELE ATAT CELE LOCALE CAT SI CELE INTER-URBANE SA TRAVERSEZE ORASELE DE LA UN CAP LA ALTUL PENTRU CA NAVESTISTII SA NU MAI FIE NEVOITI SA SCHIMBE DOUA MASINI SI IN PLUS SA PLATEASCA PENTRU CEVA CARE NU E NORMAL.

in Curtea de Arges traseul vechi era CERBURENI-ZIGONENI, un trasseu desfintat ilegal de MAFIA din domeniul transporturilor.

aceasi problema o semnalez si in PITESTI, unde daca vrei sa ajungi de la Bascov pana in Trivale trebuie sa schimbi 2 autobuze,chestie valabila si pe alte trasee, CEREM INFIINTAREA DE CURSE CARE SA TRAVESRSEZE PITESTIUL DE LA CAP LA CAP NU CA ACUM CAND DACA VII DE LA COSTESTI TREBUIE SA IEI ALT AUTOBUZ PENTRU A AJUNGE LA BASCOV

si exemplele ar putea continuua, logic ar fi ca atunci cand vii de la Aref si mergi intr-unul din cartierele din oras (VALEA SASULUI) sa poti ajunge cu aceeasi masina insa la noi ce e bun e aruncat la cos si orice idee buna trebuie combatuta cu ardoare si ingropata la sertar.

nu mai vorbesc ca sunt zone neacoperite de nici o cursa de transport in comun cum ar fi ZONA GROAPE,MARINA,unde batranii sunt obligati sa mearga pe jos pentru a ajunge la prima statie de transport in comun.

aceasi situatie mi a fost semnalata si in Pitesti in zone din nordul orasului spre BASCOV dar imi scapa acum denumirea cartierului,problema intalnita si in zone din sudul orasului sau la iesirea spre Stefanesti unde exista un cartier mai nou care nu e acoperit de transportul local.

TOATE PROBLEMELE ASTEA SUNT FIINDCA MAFIA CAPITALISTA NU VREA DECAT PROFIT IN DETRIMENTUL CETATENILOR CARE VOR CONDITII MAI BUNE DE VIATA INDIFERENT DE LOCUL UNDE LOCUIESC.

marți, 1 noiembrie 2016

LEMNUL DE FOC O PROBLEMA A CELOR DE LA TARA SI NU NUMAI- PRO SAU CONTRA DEFRISARILOR

in primul rand nimeni chiar absolut nici un guvern nu a tratat problema incalzirii populatiei pe timp de iarna, in schimb in alte tari lemnul din padurile noastre este folosit in centrale termice care incalzesc sate intregi sau chiar orase...
la noi Dumnezeu cu mila,mori de frig cu banii in mana caci nu numai ca lemnele de foc sunt extrem de scumpe in raport cu salariul minim pe economie dar mai sunt si greu de gasit datorita controalelor excesive uneori comandate politic mai ales in an electoral,majoritatea gaterelor fiind inchise sau pe cota de avarie din cauza asta.

care sunt CAUZELE?

inainte de 89 si putin timp dupa ROMSILVA a avut DEPOZITE DE LEMN DE FOC PENTRU APROVIZIONAREA POPULATIEI, din motive usor de banuit acestea au disparut pentru a face loc MAFIEI care sa vanda lemnul scump si sa imbogateasca  anumite persoane din nomenclatura tuturor partidelor.

FORTA ROMANA VA REINFIINTA DEPOZITELE DE LEMN DE FOC PENTRU POPULATIE SI VA ACORDA FIECARUI CETATEAN ROMAN CARE A IMPLINIT VARSTA DE 18 ANI CU TITLU ABSOLUT GRATUIT A CANTITATII DE 10 METRI STERI PENTRU INCALIZREA PE TIMP DE IARNA,ACEST LUCRU SE VA FACE PRIN INTERMEDIUL UNOR BONURI VALORICE CORESPONDENTE FIECAREI LUNI DE IARNA CU CARE SE VA ACHIZITIONA LEMNUL DE FOC NUMAI DE LA DEPOZITELE RESPECTIVE,DEPOZITE CARE VOR APARTINE STATULUI SI CARE VOR AVEA OBLIGATIA SA FIE APROVIZIONATE NON STOP.
CELE 4 BONURI VALORICE NU VOR FI TRANSMISIBILE SI VOR FI EMISE NOMINAL AVAND FIECARE IN PARTE DATELE DE IDENTIFICARE ALE FIECARUI BENEFICIAR.

ACESTE BONURI VALORICE VOR FI PRIMITE DE CATRE TOTI CETATENII TARII INDIFERENT CA LOCUIESC LA TARA SAU LA ORAS,LA CASA SAU LA BLOC PUTAND FI FOLOSITE SI CA BON VALORIC PENTRU PLATA INCALZIRII PE TIMP DE IARNA CATRE FURNIZORUL DE CALDURA DIN ORASUL RESPECTIV.

VALOAREA ACESTOR BONURI VALORICE VOR FI DE MINIM 3 SALARII MINIME GARANTATE SI VOR FI NEIMPOZABILE SI NU VOR PUTEA FI RETINUTE DE CATRE STAT SUB NICI O FORMA PE TOT TIMPUL VIETII.

IN CAZUL IN CARE TARA VA TRECE PRIN PERIOADE DE GER PRELUNGIT PESTE COTELE MEDII STABILITE DE INSTITUTUL NATIONAL DE METEOROLOGIE TOATE GUVERNELE VOR FI OBLIGATE SA MAREASCA ACEST AJUTOR NATIONAL PENTRU POPULATIE PE PERIOADA RESPECTIVA.

FIECARE LUNA DE IARNA VA AVEA CORESPONDENT UN BON VALORIC STABILIT PRIN LEGE,VALOAREA VA FI INDEXATA DE FIECARE DATA CAND SALARIUL MINIM PE ECONOMIE VA FI INDEXAT FIIND INTERZISA PRIN LEGE SCADEREA VALORII CI DOAR CRESTEREA SA.

romsilva va infiinta un departament special care se va ocupa de impaduriri in fiecare judet pentru a asigura perpetuu materialul lemnos necesar fiecarui judet indiferent de pozitia geografica specialistii identificand speciile de arbori care se preteaza la plantare si inmultire in zona respectiva.
fiecare suprafata destinata special acestor intrebuintari va fi ingrijita si procesata numai de catre ROMSILVA prin crearea de unitati speciale economice care vor avea ca scop doar aprovizionarea DEPOZITELOR DE LEMN DE FOC PENTRU POPULATIE fiind interzis sub orice forma alta destinatie.

Paza respectivelor suprafete se va face de catre GARDA FORESTIERA care va deveni un organism de nivel national si va fi dimensionat in functie de personalul necesar si dotat ca atare cu armament si masini de teren special dotate precum si atv uri sau cai.