vineri, 4 noiembrie 2016

TRANSPORTUL LOCAL = MAFIA POLITICA,VREM CURSE LOCALE CARE SA TRAVERSEZE ORASELE DE LA UN CAP LA ALTUL


TRANSPORTUL LOCAL = MAFIA POLITICA,VREM CURSE LOCALE CARE SA TRAVERSEZE ORASELE DE LA UN CAP LA ALTUL

ne uitam in toate orasele si obervam ca ceea ce au construit comunistii bun pentru popor a devenit instant dezastru pentru capitalisti.

ofer ca exemplu CURTEA DE ARGES,pe vremuri oraselul era traversat de la un cap la altul de AUTOBUZE iar acum brusc traseele se termina unde nu trebuie,practic un traseu pe care inainte il faceai cu un autobuz acum il faci cu 2 masini fiind obligat sa platesti de doua ori pentur a umple pusculita aducatoare de profit a patronilor mafioti implicati adanc in politica.

nu mai vorbesc ca obligatoriu maxi taxi fac oprire in zona DR.OETQER unde pasagerii sunt numarati ca pe niste oi,oprire care bineinteles ca nu este stipulata in vreun contract de licenta.

CEREM DECI CA TOATE CURSELE ATAT CELE LOCALE CAT SI CELE INTER-URBANE SA TRAVERSEZE ORASELE DE LA UN CAP LA ALTUL PENTRU CA NAVESTISTII SA NU MAI FIE NEVOITI SA SCHIMBE DOUA MASINI SI IN PLUS SA PLATEASCA PENTRU CEVA CARE NU E NORMAL.

in Curtea de Arges traseul vechi era CERBURENI-ZIGONENI, un trasseu desfintat ilegal de MAFIA din domeniul transporturilor.

aceasi problema o semnalez si in PITESTI, unde daca vrei sa ajungi de la Bascov pana in Trivale trebuie sa schimbi 2 autobuze,chestie valabila si pe alte trasee, CEREM INFIINTAREA DE CURSE CARE SA TRAVESRSEZE PITESTIUL DE LA CAP LA CAP NU CA ACUM CAND DACA VII DE LA COSTESTI TREBUIE SA IEI ALT AUTOBUZ PENTRU A AJUNGE LA BASCOV

si exemplele ar putea continuua, logic ar fi ca atunci cand vii de la Aref si mergi intr-unul din cartierele din oras (VALEA SASULUI) sa poti ajunge cu aceeasi masina insa la noi ce e bun e aruncat la cos si orice idee buna trebuie combatuta cu ardoare si ingropata la sertar.

nu mai vorbesc ca sunt zone neacoperite de nici o cursa de transport in comun cum ar fi ZONA GROAPE,MARINA,unde batranii sunt obligati sa mearga pe jos pentru a ajunge la prima statie de transport in comun.

aceasi situatie mi a fost semnalata si in Pitesti in zone din nordul orasului spre BASCOV dar imi scapa acum denumirea cartierului,problema intalnita si in zone din sudul orasului sau la iesirea spre Stefanesti unde exista un cartier mai nou care nu e acoperit de transportul local.

TOATE PROBLEMELE ASTEA SUNT FIINDCA MAFIA CAPITALISTA NU VREA DECAT PROFIT IN DETRIMENTUL CETATENILOR CARE VOR CONDITII MAI BUNE DE VIATA INDIFERENT DE LOCUL UNDE LOCUIESC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu