marți, 22 martie 2016

ATENTATE MULTICULTURALE ISLAMISTE

unde e Europa multiculturala madam Merkel?cand un sef de guvern asa zis cancelar deschide larg portile Europei si incita populatii de pe alt continent la emigratie ce se poate spune despre acest lider?
se poate spune ca e IDIOT
se poate spune ca nu gandeste in profunzime sau ca este tradator al propriei sale credinte,al propriului neam.
este ultimul moment din istoria Europei in care cineva mai poate face ceva pentru securitatea Europei si acest lucru ce trebuie facut este crearea de lagare pentru actualii emiganti care se afla deja pe teritoriul tarilor UE,blocarea granitelor in toate tarile membre UE si trierea tuturor emigrantilor respectiv expulzarea celor ce fac parte din formatiuni teroriste sau sunt suspecti de asa ceva.
TREZITI VA DOMNILOR PARLAMENTARI UE,  ESTE RAZBOI RELIGIOS

acum nu mai exista cale de intoarcere,ori izolati toti emigrantii in lagare bine pazite ori populatia se va rascula si veti ramane fara cap asemeni crestinilor executati de ISIS in Africa,
uitati va in urma in timpul revoltelor sociale de la sfarsitul anilor 1790 cand domnea haosul in Europa,acum se intampla acelasi lucru, toata lumea este sub teroare iar peste tot domneste coruptia inclusiv in asa zisul Parlament european.

politicienii se amagesc ca politia,armata sunt cu ei dar uita ca si membrii acestor formatiuni militarizate sunt familisti si au la randul lor parinti,copii sau sotii care vor sa aibe siguranta de a calatori,de a merge la servici,de a iesi cu nepotii sau copiii in parcul dintre blocuri.

un cordon de politisti sau militari nu vor putea opri multimea furioasa chiar daca se va face uz de arme de foc,URA popoarelor creste si nu mai e mult pana va rabufni si atunci ma tem ca vor muri si multi oameni nevinovati precum in ultimele atentate din Belgia,

LA FORTA NU TE POTI OPUNE DECAT PRIN FORTA INVERS PROPORTIONALA.

despre sistem si antisistem

Niciodata sistemul nu isi va recunoaste existenta. Va vor vorbi despre valori democratice, institutii fundamentale ale statului de drept, institutii care apara libertatile cetatenesti, dar niciodata nu vor recunoaste ca actioneaza, in ciuda unor mici divergente generate de orgolii personale, ca un tot unitar impotriva poporului.

           fraza de mai sus nu mi apartine ,e de pe net dar e adevarul despre ceea ce traim noi acum, 
suntem victimele unui sistem macabru de conducere prin teroare,teroare mascata sub diferite forme de la impozite pe casa,masina,afaceri,produse comercializate pana la teroarea aplicata prin constrangerile la care esti supus in care incerci sa iesi din aceasta inlantuire ireversibila de popriri asupra vietii in cel mai democratic mod ajuns acum la culmea ea mai superioara de asuprire intruchipat de forumurile superioare ale omenirii care sunt ONU,FMI,NATO,UE.
         aceste forumuri internationale sau mondiale consuma foarte multe resurse si s-au transformat in niste gauri negre din buzunarul intregii omeniri si daca ar fi numai aceste cheltuieli poate ca ar fi destul dar mai sunt si corupte manevrate de marile corporatii din diverse domenii in special cele militare,petroliere sau farmaceutice.
uitati-va cate scandaluri legate de coruptie sunt scoase la iveala de a lungul timpului in aceste institutii,scandaluri care sunt musamalizate prin indepartarea atentiei omenirii de la ele prin mediatizarea excesiva a unor atentate cu cateva zeci de victime,
        stau si va intreb de ce nu este relatat adevarul despre razboiul din Siria,razboi care a fost punctul culminant al Primaverii Arabe,un sir de revolutii orchestrate din SUA si care au dus la vaste miscari emigrationale ce in curand vor da peste cap ordinea in Europa si probabil chiar si in Asia.
practic aceste asa zise revolutii au dus doar la mari distrugeri in cazul Siriei fiind distrusa toata tara si valul de emigranti care a parasit Siria este folosit acum pentru a invada Europa si de catre alte natii cum ar fi afganistani,yemeniti,irakieni.
                                      dar sa revenim la sistem si la lupta antisistem,in Europa sistemul este reprezentat de guvernele adunate la un loc la Bruxelles,probabil ca de asta Belgia a fost ultima tinta a atacurilor,caci se doreste instaurarea Terorii incepand chiar din inima Europei ceea ce ma duce la gandul catre lupta dintre USA si UE,o lupta care se dovedeste din ce in ce mai crunta pana ca una din monezile celor doua entitati va ceda,Euro respectiv Dolarul.
                                  sa ne uitam in timp si vom observa ca dupa marile crize financiare unele monezi au slabit si au ajuns la limite foarte inalte in detrimentul altora care s-au devalorizat pana la praguri critice,oare acum vom asista neputinciosi la caderea Euro sau a Dolarului. Cele doua monezi sustin doua sisteme extrem de corupte si ticaloase care inrobesc popoare in curs de dezvoltare sau popoare care lupta pentru independenta economica.
                                       ar fi multe de spus despre UE si despre fondurile pe care acest sistem le inghite si le redistribuie bineinteles in functie de influenta fiecarui membru,,fonduri din care o parte deloc neglijabila este distribuita marionetelor ce ocupa scaunele din parlamentul european care nu fac altceva acolo decat Lobby pentru oricine are nevoie,scandaluri legate de acest sistem de coruptie perfect legal afectand si Romania in trecutul apropiat.
                                  cert e ca toata Europa s-a saturat de acest parlament european si asteapta doar o scanteie ca sa rabufneasca si cred ca aceasta scanteie va fi aprinsa de peste ocean unde la fel populatia a ajuns la un terminus al rabdarii si nu mai poate suporta fiscalitatea excesiva care sugruma economia oricarei tari si dezvoltarea oricarei intreprinderi personale in afara sistemului ticalosit.
                                  daca o mare schimbare a omenirii a venit in trecut din Europa via Franta acum am senzatia ca se pregateste ceva in America via Sua,ceva ireversibil,de aici si lupta curnta in alegerile prezidentiale din State,se pregateste o mare revolutie economica orchestrata de bancheri si mari corporatii petroliere care au senzatia ca si de data asta vor castiga si ca vor mai putea tine la sertar tehnologii nepoluante si ieftine.


miercuri, 2 martie 2016

LACTATE BRADET E VICTIMA MARILOR PRODUCATORI DE LACTATE STRAINI CARE AU INTERESE OBSCURE IN ROMANIA

REDAU AICI UN TEXT DE PE INTERNET, ASTA E ADEVARUL:


Nu vrem sa se inchida Lactate Bradet!

Nu credem ca Lactate Bradet este vinovata pentru imbolnavirea si moartea bebelusilor din Arges. In Spital sunt multi copii dintre care doar 1 a spus ca a mancat acest tip de branza. Poate autoritatile nu au raspunsuri si cauta un tap ispasitor. Inchiderea fabricii inseamna oameni care isi pierd locurile de munca si piata argeseana invadata de lactate facute...fara lapte :(. Daca doriti puteti distribui petitia si cel mai important este insa sa cumparam in continuare produse de la Bradet.

"De ce NU cred că brânza de la Brădet e de vină

„O cantitate de brânză proaspătă de vacă produsă de societatea Lactate Brădet din Curtea de Argeș conține bacteria E-coli”, a declarat ieri, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. 
 
Ȋn acest moment, peste fabrica din satul Brădetu a căzut meteoritul. Nici măcar Danone n-ar putea rezista unui astfel de război. Ȋnsă am convingerea că Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) nu îndrăznește să verifice măcar produsele Danone, darămite să facă public numele companiei, în cazul descoperirii unor nereguli. Lactate Brădet e însă o societate mică, înființată în 2001, și are capital integral privat românesc. E numa’ bună de dat cu meteoritul în ea. 
 
ANSVSA a anunțat ieri, printr-un comunicat de presă, că „a fost depistată prezența Escherichia Coli, serogrupul O 26, la: 
- probă de pui (spate cu gât) recoltat din frigiderul uneia dintre persoanele (aparținător) implicate în ancheta Ministerului Sănătății. Carnea provenea de la păsări din gospodăria persoanei respective (județul Băcău).
- probe prelevate dintr-un lot de 25 de kg brânză proaspătă de vaci, produsă de o unitate de prelucrare a laptelui din județul Argeș.
În urma confirmării prezenței bacteriei, inspectorii DSVSA s-au deplasat la sediul unității, pentru verificări. Datele rezultate în urma verificărilor arată că lotul respectiv de brânză a fost de 25 de kg, produsă în data 22.02.2016, cantitate care nu a mai fost regăsită la producător sau la comercializare.”
 
Care e mesajul subliminal al acestei informări? 
1. Consumul de carne ce provine de la păsările crescute în gospodăriile țăranilor vă poate ucide copii. Cumpărați deci pui din supermarketuri, injectați și crescuți artificial. 
2. Consumul de lactate de la producătorii autohtoni (Brădet, în special) vă poate ucide copiii. Cumpărați orice altceva. 
Cui profită acest gen de mesaje? Celor care își clădesc fericirea și afacerile pe nefericirea altora, așa cum se întâmplă de obicei în viață.
 
Eu cred că ANSVSA, din dorința de a elucida cauzele îmbolnăvirilor copiilor din Argeș și sub presiunea mass-media, s-a grăbit. Iar ministrul Agriculturii, considerând că este un fel de dr. House, a aruncat în spațiul public numele societății, pripindu-se.
 
De ce NU cred că brânza i-a îmbolnvăvit pe acei copii? 
 
1. Conform datelor furnizate de Ministerul Sănătății, Sindromul Hemolitic Uremic (SHU) s-a declanșat într-o singură zonă, relativ strânsă, din județul Argeș.
Numai că firma incriminată, „Lactate Brădet” își distribuie produsele în „Argeș, București, Craiova, Brașov, Vâlcea, unde are desfacere ritmică”, așa cum se precizează pe site-ul companiei. Produsele, care sunt comercializate și în hipermarket-urile Auchan Pitești și București, Profi și Metro, ajung însă și în Italia, Anglia, Spania, Germania, Cipru și Belgia. Aceste informații ne-au fost confirmate azi, telefonic, de reprezentanta societății.
 
Dacă acea brânză ar fi conținut „Escherichia Coli, serogrupul O 26”, de ce au fost contaminați doar câțiva copii din Argeș? De ce nu și din București sau din Brașov? Și de ce doar într-un interval de timp determinat, în condițiile în care în unitatea de producție nu a fost efectuată nicio „dezinfecție a spațiilor, utilajelor, ustensilelor și suprafețelor de lucru”, așa cum a ordonat  ANSVSA acum?
 
2. Acesta este al doilea motiv pentru care nu cred în povestea cu „brânza ucigașă”. Cazurile de copii diagnosticați cu SHU au avut o evoluție fulminantă în timp. Conform datelor furnizate de Ministerul Sănătății, „debutul bolii a avut loc într-o perioadă de 2 săptămâni, cu un cumul de 4 cazuri în datele de 31 ianuarie și 1 februarie 2016”. 
Din 13 februarie, când la Spitalul de Pediatrie din Pitești a fost adus ultimul copil internat apoi la „Marie Curie” cu SHU, nu a mai fost înregistrat niciun nou caz. Asta deși între timp, autoritățile, neidentificând cauza, nu luaseră vreo măsură. 
 
Mai mult, ANSVSA spune că a identificat E.Coli O 26 la un lot de „25 de kg, produs în data de 22 februarie 2016, cantitate care nu a mai fost regăsită la producător sau la comercializare.” Nemaifiind „regăsită”, înseamnă că acea brânză s-a vândut și s-a consumat. Unde sunt pacienții contaminați cu E.Coli? Si de ce n-au ajuns ei în spitale cu Sindrom Hemolitic Uremic?
 
3. Și nu în ultimul rând, nu cred în teoria lui Irimescu, pentru că am fost în Spitalul „Marie Curie” și am stat de vorbă cu părinții copiilor internați la nefrologie, cu SHU. Așa am aflat că primul caz internat aici, la 31 ianuarie 2015, e o fetiță care avea 4 luni și jumătate și nu începuse încă diversificarea alimentației. Nici vorbă de brânză! 
Pentru că a venit pe lume cu probleme medicale (avea episoade în care vomita tot ce mânca), fetița a fost hrănită de la început cu lapte praf, formulă specială. Pe 18 ianuarie, când i s-a făcut din nou rău, părinții au mers cu ea la Spitalul de Pediatrie din Pitești.  Au internat-o, cu „roșu în gât”. Apoi, Maia a stat patru zile într-un salon, la grămadă cu alți copii. Doi dintre ei aveau diaree. După ce a fost externată, acasă, fetița a început să aibă și ea scaune moi. Au încercat să o trateze cu Smecta și mucilagiu de orez, însă Maia se simțea din ce în ce mai rău. Pe 31 ianuarie, părinții au venit cu ea direct la București. La Spitalul „Mariei Curie” i-a fost depistat sindromul hemolitic uremic (SHU). Este primul caz înregistrat de medicii din București.
 
Dacă Maia a luat bacteria din spital, de la alți copii care mâncaseră „brânza infestată”, unde sunt acei copii? Și cum au reușit să supraviețuiască ei, neștiuți și fără dializă?
 
La început, autoritățile ne spuneau că de vină pentru moartea celor trei bebeluși sunt condițiile precare de igienă. Iar ministrul Sănătății îndemna populația României să se spele pe mâini. Acum, autoritățile ne spun că eram bine spălați pe mâini cu toții, dar nu mâncam ce trebuie. Și, mai ales, de unde trebuie. "