marți, 22 martie 2016

despre sistem si antisistem

Niciodata sistemul nu isi va recunoaste existenta. Va vor vorbi despre valori democratice, institutii fundamentale ale statului de drept, institutii care apara libertatile cetatenesti, dar niciodata nu vor recunoaste ca actioneaza, in ciuda unor mici divergente generate de orgolii personale, ca un tot unitar impotriva poporului.

           fraza de mai sus nu mi apartine ,e de pe net dar e adevarul despre ceea ce traim noi acum, 
suntem victimele unui sistem macabru de conducere prin teroare,teroare mascata sub diferite forme de la impozite pe casa,masina,afaceri,produse comercializate pana la teroarea aplicata prin constrangerile la care esti supus in care incerci sa iesi din aceasta inlantuire ireversibila de popriri asupra vietii in cel mai democratic mod ajuns acum la culmea ea mai superioara de asuprire intruchipat de forumurile superioare ale omenirii care sunt ONU,FMI,NATO,UE.
         aceste forumuri internationale sau mondiale consuma foarte multe resurse si s-au transformat in niste gauri negre din buzunarul intregii omeniri si daca ar fi numai aceste cheltuieli poate ca ar fi destul dar mai sunt si corupte manevrate de marile corporatii din diverse domenii in special cele militare,petroliere sau farmaceutice.
uitati-va cate scandaluri legate de coruptie sunt scoase la iveala de a lungul timpului in aceste institutii,scandaluri care sunt musamalizate prin indepartarea atentiei omenirii de la ele prin mediatizarea excesiva a unor atentate cu cateva zeci de victime,
        stau si va intreb de ce nu este relatat adevarul despre razboiul din Siria,razboi care a fost punctul culminant al Primaverii Arabe,un sir de revolutii orchestrate din SUA si care au dus la vaste miscari emigrationale ce in curand vor da peste cap ordinea in Europa si probabil chiar si in Asia.
practic aceste asa zise revolutii au dus doar la mari distrugeri in cazul Siriei fiind distrusa toata tara si valul de emigranti care a parasit Siria este folosit acum pentru a invada Europa si de catre alte natii cum ar fi afganistani,yemeniti,irakieni.
                                      dar sa revenim la sistem si la lupta antisistem,in Europa sistemul este reprezentat de guvernele adunate la un loc la Bruxelles,probabil ca de asta Belgia a fost ultima tinta a atacurilor,caci se doreste instaurarea Terorii incepand chiar din inima Europei ceea ce ma duce la gandul catre lupta dintre USA si UE,o lupta care se dovedeste din ce in ce mai crunta pana ca una din monezile celor doua entitati va ceda,Euro respectiv Dolarul.
                                  sa ne uitam in timp si vom observa ca dupa marile crize financiare unele monezi au slabit si au ajuns la limite foarte inalte in detrimentul altora care s-au devalorizat pana la praguri critice,oare acum vom asista neputinciosi la caderea Euro sau a Dolarului. Cele doua monezi sustin doua sisteme extrem de corupte si ticaloase care inrobesc popoare in curs de dezvoltare sau popoare care lupta pentru independenta economica.
                                       ar fi multe de spus despre UE si despre fondurile pe care acest sistem le inghite si le redistribuie bineinteles in functie de influenta fiecarui membru,,fonduri din care o parte deloc neglijabila este distribuita marionetelor ce ocupa scaunele din parlamentul european care nu fac altceva acolo decat Lobby pentru oricine are nevoie,scandaluri legate de acest sistem de coruptie perfect legal afectand si Romania in trecutul apropiat.
                                  cert e ca toata Europa s-a saturat de acest parlament european si asteapta doar o scanteie ca sa rabufneasca si cred ca aceasta scanteie va fi aprinsa de peste ocean unde la fel populatia a ajuns la un terminus al rabdarii si nu mai poate suporta fiscalitatea excesiva care sugruma economia oricarei tari si dezvoltarea oricarei intreprinderi personale in afara sistemului ticalosit.
                                  daca o mare schimbare a omenirii a venit in trecut din Europa via Franta acum am senzatia ca se pregateste ceva in America via Sua,ceva ireversibil,de aici si lupta curnta in alegerile prezidentiale din State,se pregateste o mare revolutie economica orchestrata de bancheri si mari corporatii petroliere care au senzatia ca si de data asta vor castiga si ca vor mai putea tine la sertar tehnologii nepoluante si ieftine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu