marți, 22 martie 2016

ATENTATE MULTICULTURALE ISLAMISTE

unde e Europa multiculturala madam Merkel?cand un sef de guvern asa zis cancelar deschide larg portile Europei si incita populatii de pe alt continent la emigratie ce se poate spune despre acest lider?
se poate spune ca e IDIOT
se poate spune ca nu gandeste in profunzime sau ca este tradator al propriei sale credinte,al propriului neam.
este ultimul moment din istoria Europei in care cineva mai poate face ceva pentru securitatea Europei si acest lucru ce trebuie facut este crearea de lagare pentru actualii emiganti care se afla deja pe teritoriul tarilor UE,blocarea granitelor in toate tarile membre UE si trierea tuturor emigrantilor respectiv expulzarea celor ce fac parte din formatiuni teroriste sau sunt suspecti de asa ceva.
TREZITI VA DOMNILOR PARLAMENTARI UE,  ESTE RAZBOI RELIGIOS

acum nu mai exista cale de intoarcere,ori izolati toti emigrantii in lagare bine pazite ori populatia se va rascula si veti ramane fara cap asemeni crestinilor executati de ISIS in Africa,
uitati va in urma in timpul revoltelor sociale de la sfarsitul anilor 1790 cand domnea haosul in Europa,acum se intampla acelasi lucru, toata lumea este sub teroare iar peste tot domneste coruptia inclusiv in asa zisul Parlament european.

politicienii se amagesc ca politia,armata sunt cu ei dar uita ca si membrii acestor formatiuni militarizate sunt familisti si au la randul lor parinti,copii sau sotii care vor sa aibe siguranta de a calatori,de a merge la servici,de a iesi cu nepotii sau copiii in parcul dintre blocuri.

un cordon de politisti sau militari nu vor putea opri multimea furioasa chiar daca se va face uz de arme de foc,URA popoarelor creste si nu mai e mult pana va rabufni si atunci ma tem ca vor muri si multi oameni nevinovati precum in ultimele atentate din Belgia,

LA FORTA NU TE POTI OPUNE DECAT PRIN FORTA INVERS PROPORTIONALA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu